Rólunk

A Pálfalvi Addiktológiai Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés útján a józan élet újszerű, magas minősége felé.

Pálfalvi Addiktológiai Centrum interjú
Pálfalvi Addiktológiai Centrum - Budai rendelő

A Pálfalvi Addiktológiai Centrum csapatának küldetése, hogy a felépülési programban résztvevő klienseknek  személyre szabott megoldási alternatívát nyújtson. Közös célunk a kliens kezébe visszaadni az élete feletti irányítást és az alkohol vagy egyéb tudatmódosító szerek nélküli életbe vetett hitét és reményét. Csapatunk elhivatottsággal, felépülésközpontú szemlélettel végzi munkáját, a szakmai alapvetések és a szakmaetikai szempontok terén nem ismerünk kompromisszumot.

Budai magánrendelő

Budai magánrendelőnkben teljes diszkréciót élvezhet. A rendelő előterében található váró és a közelben elérhető eltérő szakrendelések lehetővé teszik, hogy senki számára ne váljék nyilvánvalóvá, hogy Ön mi célból jelent meg. Hangszigetelt konzultációs szobánk segítségével bizalomteljes légkörben, teljes biztonságban kerülhet sor az első találkozásra és minden további alkalomra.

Bentlakásos program

Budapesttől csupán egy órányi utazásra, mégis a nagyváros zajától távol kezdheti el saját felépülését. Ősfás parkunkban vagy éppen a területhez tartozó tó partján tehet hosszú sétákat, józanságának első sétáit. A diszkréció garantált, ahogy az Ön kényelme is. A zavartalan környezet biztosításával és gasztronómiai különlegességeinkkel egyaránt arra törekszünk, hogy Ön megtapasztalhassa józanságának örömeit.

Szakmai stáb

Pálfalvi Addiktológiai Centrum - környezete madártávlatból Pálfalvi Addiktológiai Centrum - szoba kétágyas lakosztály Pálfalvi Addiktológiai Centrum - környezet Pálfalvi Addiktológiai Centrum - hálószoba
Pálfalvi Addiktológiai Centrum - bálterem Pálfalvi Addiktológiai Centrum - szobor Pálfalvi Addiktológiai Centrum - desszert Pálfalvi Addiktológiai Centrum - fürdőszoba

Egyénre szabott felépülési programjaink

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Kapcsolatfelvétel